Op het moment dat je jezelf wilt afmelden bij StouteDate.nl zul je even moeten zoeken tussen alle opties om de uitschrijflink te vinden. Daarom hebben wij dit kleine stappen plan opgezet zodat jij jezelf makkelijk kan afmelden bij StouteDate. De reden voor het uitschrijven bij StouteDate kan natuurlijk verschillend zijn voor iedereen. Misschien heeft u al de perfecte partner gevonden via deze seks dating site of misschien bent u helemaal ontevreden over de service die StouteDate biedt. Of u kunt natuurlijk uw geluk op een andere erotische dating site willen proberen. Vandaar dus dit stappenplan, volgt u iedere stap zult u van uw account af zijn en uw account verwijderd hebben bij StouteDate.nl. U zult hierna ook verder geen gebruik meer kunnen maken van de diensten die deze site biedt!

Stap 1:

afmelden bij stoutedate

Als eerste stap zult u eerst moeten inloggen bij uw StouteDate account. Hierna klikt u op Mijn Account.

Stap 2:

account verwijderen stoutedate

Hierna komt het menu te voorschijn, klik vervolgens op Help. De uitschrijfoptie zit onder deze pagina verborgen.

Stap 3:

verwijder stoutedate

Op deze pagina ziet u een groot contact formulier waar u eventueel de helpdesk kunt contacteren mocht u problemen hebben met iets op de site. Om je account te verwijderen bij StouteDate klikt u simpelweg onderaan op Jezelf uitschrijven?.

Stap 4:

verwijder je profiel bij stoutedate

Bij deze stap bent u terecht gekomen op de uitschrijf pagina van StouteDate. Klik simpelweg op de grote knop Uitschrijven. Hierna zal nog een laatste stap volgen, u zult namelijk even in uw mail moeten kijken om de uitschrijf actie te voltooien.

Stap 5:

stoutedate-afmelden5

Hier de laatste stap om echt je account te kunnen verwijderen bij StouteDate.nl. Log in op uw e-mail programma en klik op de link die naar jou gemaild is. Na deze stap bent u dan ook daadwerkelijk van uw account af en heeft u zich afgemeld bij StouteDate!

Let op:

Eventuele credits die u nog overheeft op uw StouteDate account zullen hiermee ook verwijderd worden. We raden aan op zijn minst even de credits op te maken mocht u er nog over hebben, anders is het ook maar jammer geld!

Op zoek naar een andere / betere dating site?

Mocht u overigens nog op zoek zijn naar een nieuwe dating site, dan raden wij aan een kijkje te nemen op onze Dating Vergelijker! Hier kunt u direct op zoek gaan naar een nieuwe dating site die misschien beter bij u past. Tevens, mocht u interesse hebben in een seks dating website raden wij u aan op even te kijken bij onze erotische datingsites reviews.