Review of: eDarling

Reviewed by:
Rating:
5 Stars
On June 5, 2012
Last modified:June 5, 2012

Summary:

eDarling is een prima dating site die absoluut geschikt is voor iedereen die op zoek is naar een leuke en serieuze relatie. De persoonlijkheidstest is uniek en de matching functie die daaruit voor komt werkt voortreffelijk!

edarling reviewDe matchmaking site eDarling is van oorsprong uit Duitsland en richt zich op singles die serieus op zoek zijn naar een nieuwe relatie. Seder Mei 2009 is eDarling actief in Nederland en heeft zich in korte tijd opgewerkt tot een van de grotere dating sites in Nederland. Dagelijks schrijven zich tussen de 500 en 1000 nieuwe leden in waarvan (volgens eDarling zelf) 53% van de inschrijvingen vrouwelijk is. Een site die dus voornamelijk populair is onder de vrouwen en dus voor de mannen een ruimere keus zal bieden.

eDarling heeft in samenwerking met psychologen en relatie specialisten een methode ontwikkeld die singels matcht op basis van een persoonlijkheidstest die wetenschappelijk onderbouwd is. Deze test zal door ieder nieuw lid ondernomen moeten worden en houdt rekening met onder andere interesses, karakter, geloof en de verwachtingen in een nieuwe relatie. Hierdoor wordt de kans op een juiste match een stuk groter. De test zelf duurt een kleine 20 minuten om correct en volledig in te vullen en biedt ook voor jouzelf een interessant inzicht in de eigen persoonlijke wensen.

Na deze test zullen meteen de eerste partnervoorstellen aan je getoond worden. Het is niet direct mogelijk om handmatig op zoek te gaan naar een match, maar je zult merken dat de voorgestelde matches heel erg dicht in de buurt zitten van wat je zoekt. Hierdoor voelt eDarling overigens niet direct aan als een echte volledige dating site maar meer een relatie bureau die jou diverse voorstellen doet, een aanpak die prettig werkt en naar blijkt ook echte resultaten brengt.

Om echt goed gebruik te maken van de site dient men wel een Premium of Premium Plus lidmaatschap aan te schaffen. Iets wat ons betreft zeker aan te raden is als je serieus op zoek bent naar een nieuwe relatie. Vooral het Premium Plus lidmaatschap is handig met onder andere profiel verificatie en de bevestigings functie of je berichten gelezen zijn. Zo weet je direct of de dame of heer je bericht heeft gelezen of niet en kun je daarop in spelen. eDarling is al met al een goede, betrouwbare en serieuze dating site!

eDarling is een prima dating site die absoluut geschikt is voor iedereen die op zoek is naar een leuke en serieuze relatie. De persoonlijkheidstest is uniek en de matching functie die daaruit voor komt werkt voortreffelijk!