Review of: MetJou

Reviewed by:
Rating:
4 Stars
On May 27, 2012
Last modified:June 5, 2012

Summary:

Zeer prettige site, oogt netjes, goede functionaliteiten en de prijs voor betaalde abonnementen vallen reuze mee. Mocht je op een van de andere grote dating sites nog geen date hebben gevonden is MetJou zeker een site om te proberen!

MetJou.nl ReviewMet gemiddeld vier honderd nieuwe aanmeldingen per dag mag MetJou zich rekenen tot een van de grotere algemene dating sites in Nederland. Met Jou richt zich voornamelijk op de dater van 23 tot 55 jaar en bied voor deze mensen een veilige en rustige omgeving om een nieuwe partner te vinden. Op het moment dat je op de site komt wordt je al aangelachen door een leuke dame en daaronder zie je een selectie aan leden langskomen die momenteel op de site aanwezig zijn, op zoek naar een date.

Het leuke aan Met Jou is dat je de volledige site, al hoe wel beperkt, kunt gebruiken vanaf het begin. Om je interesse in een dame of heer te tonen is een betaald lidmaatschap niet verplicht en dat is prettig. Tevens kun je beperkt chatten met andere leden, waar bij andere sites deze functie alleen voor VIP / betalende leden is of deze functie überhaupt niet bestaat. Een erg prettige ervaring dus. Ook prettig is de klantenservice van de site, je hoeft niet lang te zoeken om het nummer te vinden, en de medewerkers aan de andere kant zijn erg vriendelijk en helpen je direct.

Als je uiteindelijk besluit meer gebruik te gaan maken van Met Jou is een betaald lidmaatschap wel een verplichting. Overigens is het erg prettig dat je deze zelfs per twee weken kan afsluiten, zodat je niet meteen voor een hele lange periode betaald en misschien uiteindelijk nog maanden lid bent zonder dat je de site nog nodig hebt omdat je al een partner hebt gevonden. Overigens heb je ook een betaald lidmaatschap nodig om een persoonlijk bericht te sturen naar een ander lid, en dat is toch wel aan te raden wil je uniek zijn en de interesse op de juiste manier wekken. De prijzen vallen met ongeveer 15 euro voor twee weken en 50 euro voor 90 dagen vallen reuze mee en dragen mee aan deze goede dating site.

Mocht je je droompartner niet vinden op Parship, Lexa, RelatiePlanet of een van die andere dating sites, kijk gerust eens op MetJou!

Zeer prettige site, oogt netjes, goede functionaliteiten en de prijs voor betaalde abonnementen vallen reuze mee. Mocht je op een van de andere grote dating sites nog geen date hebben gevonden is MetJou zeker een site om te proberen!