Review of: Pepper

Reviewed by:
Rating:
5
On January 14, 2014
Last modified:January 27, 2016

Summary:

Al met al bied Pepper veel singles, kun je snel zien of jouw match interessant genoeg is middels de unieke profielen en bied de site verder veel leuke opties om te gebruiken als full member. Wij raden Pepper dan ook absoluut aan.

pepper datingPepper Dating is een van de laatste nieuwe concepten in Nederland. De site is ongeveer twee jaar geleden gestart en heeft dankzij een uitgebreide media campagne op onder andere Televisie en Radio een grote populariteit weten te werven onder het Nederlandse publiek. Naast algemene bekendheid onder de Nederlandse singles wordt de werking van de site ook door velen geprijst als een van de betere. De uniekheid van de site komt voor uit hoe het geheel allemaal is begonnen, namelijk via een blog waar vijf daters op zoek gingen naar de meest ideale manier om via internet een nieuwe partner te vinden.

Die vijf daters hebben onderzocht wat je op een goede datingsite moet kunnen doen en natuurlijk wat mistte bij andere dating sites in Nederland. Met deze inzichten is Pepper geboren en hierdoor biedt de site een unieke ervaring. Je profiel is niet zoals bij iedere andere dating site, maar bied een soort van prikbord aan foto’s, filmpjes, muziek en andere ervaringen die jou in een oogopslag laten zien hoe een potentiĆ«le partner is. Wat luistert ze graag, wat leest ze graag, wat kijkt ze op TV en wat vind ze nu leuke uitstapjes. Het wordt snel en makkelijk duidelijk via het Pepper profiel.

Door jezelf gratis in te schrijven bij Pepper kun je zelf zo een uitgebreid profiel samenstellen en ook bladeren door al je potentiƫle matches. Zo zie je snel of er een geschikte levens partner in de buurt woont. Wil je contact met deze persoon zul je toch moeten gaan voor een Full membership, welke overigens niet al te duur is. Je kunt al vanaf 9,95 per maand volledig gebruik maken van de site en dat is, gezien de kwaliteit van Pepper en de singles die gebruik maken van deze dating site, zeker niet duur.

Een andere leuke optie is de ‘Just Coffee’ knop waarmee je door een klik snel een afspraakje kunt maken bij een leuk etablissement om lekker samen een kopje koffie te drinken en elkaar in het echt beter te leren kennen. Het systeem zoekt automatisch een leuke plek in de buurt waar jullie elkaar kunnen treffen op een makkelijke en vooral ontspannen manier.

Al met al bied Pepper veel singles, kun je snel zien of jouw match interessant genoeg is middels de unieke profielen en bied de site verder veel leuke opties om te gebruiken als full member. Wij raden Pepper dan ook absoluut aan.