Review of: Relatie.nl

Reviewed by:
Rating:
4
On March 12, 2015
Last modified:March 18, 2015

Summary:

Een nieuwe partij heeft Relatie.nl opnieuw opgestart en lijkt hiermee een nieuwe weg in te zijn geslagen. Wij zijn in ieder geval onder de indruk en kunnen een ieder aanraden om op zijn minst eens een kijkje te nemen bij deze nieuwe dating site!

relatie Een van de topdomeinen die al verschillende eigenaren heeft gehad (o.a. relatieplanet heeft al eerder op dit domein proberen een dating site uit te baten) is Relatie.nl. Recentelijk is het domein weer over gegaan naar een nieuwe partij en die heeft er ook meteen een geheel nieuwe site voor laten ontwerpen. Wat -direct- opvalt is dat je scherm volstaat met profielfoto’s van anderen. En alhoewel dit niet ideaal is voor de privacy kun je wel direct zien wat je kunt verwachten van het nieuwe Relatie.nl.

Het aanmeldingsproces is hetzelfde als bij de meeste andere dating sites. Gewoon je gegevens invullen, een profiel fotootje erbij en natuurlijk een leuk profiel tekstje verzinnen om erbij te zetten. Wij kunnen overigens aanraden om bij deze profieltekst iets unieks te plaatsen. Als je je profielbezoekers al laat lachen voordat ze met je spreken heb je meestal al een streepje voor bij de meesten. Na het aanmelden kom je terecht op een prettig ogende website die compleet lijkt ingericht om je dating experience zo goed mogelijk te laten verlopen.

Qua publiek zelf lijkt er in ieder geval al genoeg te doen. Profielen zijn beschikbaar door het hele land, al lijkt het natuurlijk wat drukker rond de randstad dan bijvoorbeeld Limburg of Groningen. Desondanks hebben ze hier ook een goed aantal leden die lid zijn van Relatie.nl. Tevens is er ook genoeg te vinden voor iedereen, of je nu op zoek bent naar een jongere meid of een oudere dame; je zult het vinden op Relatie.nl.

Wel zijn we er nog niet helemaal over uit of Relatie.nl nu bedoeld lijkt voor de non-adult markt (zoals ze dat zo mooi noemen) of daadwerkelijk de adult markt. We komen ook veel advertenties voor Relatie.nl op adult plekken tegen en dat valt wel op. Dit merken we ook een beetje aan de dames die zich aangemeld hebben bij deze site. Vaker dan niet lijken ze niet perse op zoek naar een Relatie. Niet dat wij klagen; ook dat kan uiteindelijk een leuke relatie opleveren. Aanmelden is in ieder geval gratis, dus rondkijken kan geen kwaad.

Een nieuwe partij heeft Relatie.nl opnieuw opgestart en lijkt hiermee een nieuwe weg in te zijn geslagen. Wij zijn in ieder geval onder de indruk en kunnen een ieder aanraden om op zijn minst eens een kijkje te nemen bij deze nieuwe dating site!