Reviewed by:
Rating:
5
On January 17, 2016
Last modified:March 30, 2016

Summary:

Gratis aanmelden, een prima ogende website en functionaliteit die eigenlijk gewoon top is. Wij kunnen MijnGeheimeLiefde eigenlijk alleen maar aanraden.

mijngeheimeliefde Ook een nieuwe site op het gebied van Casual Dating, zoals de eerder besproken Relatie.nl is MijnGeheimeLiefde, een website die momenteel onwijs groeiende is. En dat is niet heel gek. Naast de prima functionaliteit van de site, die we zo meteen gaan bespreken, geeft deze site tot en met 16 Februari ook nog eens cadeautjes aan nieuwe leden. Zo zal een ieder die zich inschrijft een cadeaubon krijgen voor de welbekende erotiekshop Willie!

En dat op zichzelf is eigenlijk al een hele goede reden om je aan te melden bij MijnGeheimeLiefde, ware het niet dat het zelf ook gewoon een hele goede dating site is. Alhoewel ze zich voornamelijk richting op het casual segment van de dating wereld (affaire dating etc.) lijkt deze site ook prima geschikt te zijn voor de single die op zoek is naar een nieuw avontuur.

Meld je GRATIS aan!


Dan de site zelf. Het eerste wat opvalt is dat je hier niet meteen bij aankomst op de site wordt doodgegooid met profielen. Nee, eerder een duidelijke en vooral professioneel ogende website die prima uitlegt waar MijnGeheimeLiefde nu voor staat. Wat ook opvalt hierbij is dat ze 100% Anonimiteit garanderen. Iets wat overigens wel zeer handig is als we over een casual affaire dating site praten. Je wilt niet dat je huidige vrouw/vriendin of man/vriendje erachter komt waar je nu precies mee bezig bent op deze site.

Eenmaal ingeschreven (wat overigens via een prima werkend questionnaire gaat) kom je terecht op je profiel. Hier kun je als je wilt een fotootje bijzetten maar dat hoeft niet direct. Hierna kun je de leden database gaan doorzoeken en ons valt inderdaad op dat er behalve veel getrouwde mensen en mensen met een relatie, ook genoeg singles zijn te vinden die hier op deze site op zoek zijn naar een leuk contact zonder verplichtingen.

MijnGeheimeLiefde is dus een prima site wat ons betreft: Aanmelden is gratis en je krijgt er momenteel zelfs een leuke kortingsbon voor Willie bij… Waar wacht je nog op?

Gratis aanmelden, een prima ogende website en functionaliteit die eigenlijk gewoon top is. Wij kunnen MijnGeheimeLiefde eigenlijk alleen maar aanraden.