Review of: MobileMatch

Reviewed by:
Rating:
4
On February 4, 2015
Last modified:March 7, 2015

Summary:

Uiteindelijk bied MobileMatch een leuke site die ook on-the-go erg goed lijkt te werken. Steek wat moeite in deze site en je zult er geheid leuke dates (en misschien ook wel sexy dates) uit gaan halen.

mobilematch MobileMatch.nl, een gloednieuwe website op het dating gebied. Deze website is volledig gericht op de mobiele ervaring (via je smartphone of tablet) en bied overigens niet pure erotische dating. ‘Casual Dating’ is hetgeen wat deze site biedt, en wij gaan kijken of ze hier ook een beetje goed in zijn.

De site is natuurlijk ook prima bereikbaar via je eigen computer en dus surfen we gauw naar MobileMatch en maken aldaar een profiel aan. Het eerste wat ons opvalt is dat we niet meteen doodgegooid worden met veel te mooie, en vooral veel te naakte vrouwen. Alle profielen die wij in het begin tegenkomen zijn gewoon van nette, mooie en geklede dames. Hierdoor lijkt de druk minder hoog te liggen en dat past wel in het straatje van een Casual dating site zoals MobileMatch.

Bij de aanmelding krijg je overigens 3 gratis credits die je kunt gebruiken om of een berichtje te sturen naar iemand of een zogenaamd ‘knipoogje’. Een simpele melding aan de ander dat jij hem/haar interessant vindt. Wij kiezen er toch altijd wel voor om meteen een berichtje te sturen aangezien knipoogjes in onze ogen eigenlijk gewoon onzin zijn. Je wilt contact met de ander, dus heb ook contact en verberg je niet achter een ‘knipoogje’ ;).

Aanmelding zelf werkt erg simpel, gewoon weg een kleine questionnaire doorlopen en je hebt een account bij MobileMatch. Hierna kun je eigenlijk meteen beginnen met op zoek gaan naar je volgende casual date. MobileMatch is nog niet de drukste casual dating website in de wereld maar bied eigenlijk wel in heel Nederland en Belgiƫ goede mogelijkheden. Of je nu in Groningen woont of in Maastricht, de kans is groot dat je binnen de 20 kilometer van je huis een leuke date gaat vinden.

Omdat de druk niet heel hoog ligt door het ‘casual’ gevoel zul je soms iets meer moeite moeten doen om je date te overtuigen. Opzicht niet erg: Het gaat niet puur om seks. En dit trekt vooral de dames zelf aan omdat ze wel op zoek zijn naar seks, maar niet meteen als slet gebombardeerd willen worden. Neem dus je gemak en heb geduld met afspreken. Deze dames zijn over het algemeen de moeite meer dan waard. Wat ons betreft is MobileMatch zeker het rondkijken waard.

Uiteindelijk bied MobileMatch een leuke site die ook on-the-go erg goed lijkt te werken. Steek wat moeite in deze site en je zult er geheid leuke dates (en misschien ook wel sexy dates) uit gaan halen.