Price:
97

Reviewed by:
Rating:
5
On January 1, 2016
Last modified:January 13, 2016

Summary:

Een confronterende cursus van de beste dating coach van Nederland: Tim Veninga. Van Bitch naar Baas pakt je bij de ballen en zorgt er direct voor dat jij meer zelfvertrouwen zult gaan krijgen bij niet alleen vrouwen, maar ook algemeen in het leven. Wij kunnen deze cursus alleen maar aanraden als jij serieus op zoek bent naar een manier om meer zelfvertrouwen te vinden.

van bitch naar baasEen trend die steeds sterker wordt binnen dating en versieren is het probleem bij de roots aanpakken middels coaching. Mannen die nog nooit het zelfvertrouwen hebben gehad een vrouw aan te spreken of mannen die na een ellenlange relatie weer opnieuw moeten beginnen zijn massaal op zoek naar zelf-hulp producten die hun kunnen helpen bij hun doel: een nieuwe liefde vinden; of te wel vrouwen versieren.

Een van de bekendste (zo niet de bekendste) dating coaches in Nederland is Tim Veninga. Je kunt drie reacties hebben bij het lezen van die naam: of je kent hem nog niet, of je houdt van deze man of je haat hem met iedere vezel in je lichaam. Er is geen middenweg en dat komt ook omdat deze man altijd precies zegt waar het op staat. Als coach heeft hij al duizenden mannen geholpen vooruitgang te boeken in hun dating leven en hij wind er nooit doekjes om. Online is hij dan ook veelvuldig aanwezig met producten die jou moeten gaan helpen jezelf te verbeteren in het versieren van vrouwen.

Het Van Bitch naar Baas product uitgelicht.

Een van die producten is zijn audiocursus ‘Van Bitch Naar Baas‘. De titel laat weinig ruimte voor interpretatie en het product zelf draait er ook geen doekje om. “Blijf jij de Bitch die je altijd al bent geweest of wordt je de Baas die je kunt zijn?”. De audiocursus is erop gericht om je zelfbeeld drastisch te veranderen en je zelfvertrouwen te verscherpen tot het punt dat jij in iedere situatie ervoor gaat kiezen om de baas te zijn.

Als we de cursus mogen geloven schuilt er in iedere man een innerlijke baas en is het juist de kunst om deze te ontwaken in jezelf en daarmee je ‘innerlijke bitch’ te vermoorden. Om vrouwen te versieren is je eigen zelfvertrouwen namelijk je belangrijkste wapen. De cursus begint met een intro waar verschillende mannen hun ervaring vertellen over de cursus waarna Tim Veninga het woord over neemt en uitlegt wat de bedoeling van het product is.

Categorisch je innerlijke bitch vermoorden.

De audio cursus Van Bitch naar Baas is opgedeeld in diverse categorie├źn die ieder weer verschillende audio bestanden bevatten die zich specifiek focussen op aspecten van die categorie. Je begint met ‘Tijd voor verandering’ en meteen zal duidelijk worden dat deze audio cursus van jouw verlangt dat je actie gaat ondernemen. De cursus is confronterend en op sommige punten misschien wel grof te noemen. In ieder geval daagt de cursus je uit om daadwerkelijk wat te gaan doen. Want actie ondernemen is uiteindelijk het enige wat jouw zal helpen meer zelfvertrouwen te krijgen met vrouwen.

In de verdere categorie├źn zul je samen met de spreker een stappenplan op gaan zetten, leren om te gaan met tegenslagen en je zelf zelfvertrouwen leren aanpraten. Vragen als ‘Ben ik wel goed genoeg voor deze vrouw?’ worden behandeld en je merkt door de cursus heen dat je steeds meer zin hebt om actie te ondernemen. De inspiratie is hoog voor de mensen die tegen de stijl van Tim Veninga kunnen, en als je niet tegen de confronterende stijl kunt zul je waarschijnlijk weinig verandering in je leven mee gaan maken.

De spreker geeft niet enkel en alleen praktische tips maar pretendeert erop om gas te geven in je leven en te zorgen dat je steeds lekkerder in je vel zit. Een positief leven leiden trekt positiviteit aan. Je zult al gauw veel positieve eye-openers tegen komen in deze cursus en zult ook merken dat je, behalve met vrouwen, ook keihard aan andere aspecten van je leven wilt werken. Zo betrapte ik mij er zelf op tijdens het hardlopen om extra ver te lopen terwijl ik ‘ben ik bitch of ben ik baas?’ dacht in mijn hoofd.

Is deze zelfvertrouwen cursus het geld waard?

Deze cursus is niet goedkoop, maar ook niet te duur. Voor 97 euro krijg je de hele cursus en daarnaast nog een paar mooie extra’s. Verschillende video’s, extra producten en spiekbriefjes worden als bonus aangeboden en bieden een mooie extra waarde voor het al sterke product wat Veninga weet aan te bieden.

Wat deze audio cursus voor zelfvertrouwen specifiek zo interessant maakt (er zijn er namelijk genoeg te vinden online) is de focus op het versieren van vrouwen en de daadwerkelijke doorwerking van het verbeteren van dat punt in je leven naar de rest van je leven.

Wil jij je leven drastisch gaan veranderen en heb je behoefte aan hulp op dit gebied dan is de Van Bitch Naar Baas Bom zeer zeker aan te raden. Wij hebben zelf na het luisteren van deze cursus en daadwerkelijk actie ondernemen de voordelen maar wat duidelijk gemerkt.

Een confronterende cursus van de beste dating coach van Nederland: Tim Veninga. Van Bitch naar Baas pakt je bij de ballen en zorgt er direct voor dat jij meer zelfvertrouwen zult gaan krijgen bij niet alleen vrouwen, maar ook algemeen in het leven. Wij kunnen deze cursus alleen maar aanraden als jij serieus op zoek bent naar een manier om meer zelfvertrouwen te vinden.