pepper= DEZE ACTIE IS AFGELOPEN=

Mensen houden van reizen en vooral als je single bent is dit altijd een aantrekkelijke bezigheid. Niet voor niets dat verreweg de meest populaire zoekopdrachten op Pepper.nl gerelateerd zijn aan reizen. Ben jij ook gek van reizen en op zoek naar liefde? Meld je dan nu aan bij Pepper want zij geven een singlesreis naar Costa Rica weg ter waarde van 1800 euro! Wat je moet doen?

Dat is simpel: Meld je aan op de datingsite van Pepper en neem een Full Membership af, daarna vul je je profiel met alle informatie die je maar kunt indenken. Het mooiste profiel wordt uiteindelijk beloond met deze gratis trip naar Costa Rica. Als je al langer een Full Membership hebt val je helaas buiten de boot gezien deze actie alleen geldt voor mensen die vanaf 5 september voor het eerst een betaald abonnement afnemen. Mocht je nog nooit lid zijn geweest van Pepper wees dan snel! De actie duurt tot 30 september en de winnaar zal daarna bekend gemaakt worden.

Je kunt je reis volledig zelf plannen ergens nog dit jaar of volgend jaar voor 31 December 2014. Maak vandaag nog je profiel aan en wie weet zit jij komende zomer in Costa Rica!