Een ding wat veel mannen gewoon simpelweg niet weten is dat het versieren van vrouwen ook een skill is die men zichzelf gewoon kan aanleren. Hoe vaak is het jou al niet overkomen dat je een prachtige dame zag staan in een club, bar of kroeg en maar niet wist hoe je deze vrouw zou kunnen versieren of uberhaupt zelfs aan te kunnen spreken? Hoe vaak sta jij niet gewoon aan de zijkant van de dansvloer, met een biertje in de hand, te kijken hoe veel te mooie vrouwen worden versierd door andere mannen?

Gelukkig kan ook jij die ‘andere man’ worden, want versieren is namelijk gewoon, net zo als alles in het leven, gewoon aan te leren!

Versieren is een skill

Veel mannen denken dat hun succes in het nachtleven puur afhangt van hun sociale status, hoe ze uit zien of hoeveel geld ze op hun bankrekening hebben staan. Maar er zijn ook genoeg mannen die vrouwen weten te versieren zonder dit alles. Je hebt vast wel eens veel te flinke mannen zien lopen met een echt mooie vriendin. Hoe dit komt? Omdat deze mannen wel geleerd hebben hoe je daadwerkelijk een vrouw moet versieren.

Het idee dat je versieren kan leren is vele jaren geleden gestart en groot geworden met de zogeheten ‘Pick-Up Artist’ beweging. Mannen en vrouwen zijn specifiek ingesteld om de juiste partners te vinden en met de maatschappij zoals hij is tegenwoordig zijn veel mannen bang geworden om vrouwen ├╝berhaupt aan te spreken, laat staan een poging doen ze te versieren. Gelukkig is er tegenwoordig hulp!

Gecoached worden tot versierder

En die hulp is er in de vorm van Tim Veninga. Deze jongen heeft zich het versieren van vrouwen op eigen houtje helemaal eigen gemaakt en laat jou de beste technieken zien hoe je daadwerkelijk succesvol kunt zijn bij het versieren van vrouwen. Op zijn blog geeft hij bergen aan informatie en zo kun je bijvoorbeeld de 239 beste zinnen vinden om te zorgen dat jij altijd gespreksstof hebt bij het aanspreken van vrouwen! Dit pakket, GespreksNinja geheten, is een absolute must voor iedere man die beter wil worden met versieren.

Daarnaast biedt hij nog een veel belangrijker programma. Het Van-Bitch-Naar-Baas programma gaat volledig werken aan je zelfvertrouwen. Hoe zorg jij ervoor dat je het zelfvertrouwen krijgt zodat vrouwen zich al aangetrokken tot je voelen voordat je ze ├╝berhaupt hebt aangesproken? Je leest (er leert) het allemaal in de audiotapes en videos van dit programma, welke ze zelf liefkozend de ‘bom’ noemen. We hebben het programma zelf getest en kunnen echt zeggen dat het inderdaad ‘de bom’ is.

En verder?

Daarnaast raden we je echt aan om de site van Tim zelf eens helemaal te checken, VersierCoach.nl waar echt legio tips in staan. Wij hebben er in ieder geval veel aan gehad en doen naast het online dating nu ook veel met de night & daygame!

Je leven kan er alleen maar beter van worden!