Review of: SecondLove

Reviewed by:
Rating:
4
On September 14, 2012
Last modified:September 24, 2012

Summary:

SecondLove is dé erotische dating site voor de man en vrouw die naast hun huidige relatie nog stiekem willen snoepen. Bij ons komt hij met stip op nummer 1 binnen!

second loveIn 2008 is de nieuwe datingsite Second Love gelanceerd op de Nederlandse markt. Second love is niet zomaar een datingsite. De site richt zich namelijk speciaal op mensen waarbij de sleur in hun relatie is gekropen. Mensen die op zoek zijn naar spanning en avontuur. Echter willen ze hiervoor niet hun huidige relatie opgeven. Second love is een online dienst die hulp biedt bij het vinden  van gelijkgestemden. Een onschuldige flirt of een daadwerkelijke date behoren allemaal tot de mogelijkheden. Privacy en kwaliteit staan hierbij voorop. Voor een discreet avontuur ga je voortaan naar Second love!

Op de website van Second love kan een persoonlijk profiel worden aangemaakt. Door het beantwoorden van een aantal vragen en eventueel toevoegen van  foto’s ontstaat het profiel. Alle persoonlijke gegevens kunnen op geen enkele wijze door anderen worden misbruikt. Second love hanteert de privacy bepalingen van het College Bescherming Persoonsgegevens (CPB). Echter behoudt Second love zich het recht om provocerende of discriminerende profielen te verwijderen van de site.

Second love biedt 2 soorten lidmaatschap. Een gratis variant waarbij de profielen van de andere leden wel zichtbaar zijn (zonder foto’s) maar er niet op de profielen kan worden gereageerd via mail of chat. Dit om de privacy van de betaalde leden te beschermen. Bij het betaalde lidmaatschap, wordt toegang verleend tot extra diensten. Zoals het zoeken en bekijken (inclusief foto’s) van andere profielen, direct chatten of een bericht achter laten.

Als conclusie biedt Second Love (door de leden SL genoemd) een goede en discrete service waar men snel en makkelijk een leuke affaire kan vinden. Een betaald lidmaatschap kost ongeveer 30 euro per maand, wat misschien iets duurder is dan de meeste andere erotische dating sites maar biedt voor dat geld wel een goede service die jou aanmelding discreet zal behandelen wat jou eigen relatie zal beschermen. SecondLove is een absolute aanrader.

SecondLove is dé erotische dating site voor de man en vrouw die naast hun huidige relatie nog stiekem willen snoepen. Bij ons komt hij met stip op nummer 1 binnen!