Review of: SlettenNet

Reviewed by:
Rating:
5
On January 12, 2016
Last modified:March 30, 2016

Summary:

Een prima seks dating site die voldoet aan de eisen van de maatstaven die wij hebben anno 2016. Goede functionaliteit, naar ons idee genoeg leuke profielen te vinden en wij hebben succesvol seksdates aan deze site over weten te houden. Probeer hem eens gratis uit en krijg meteen 3 gratis credits!

slettennetDe website van SlettenNet kwam recentelijk op ons pad en zag er al meteen interessant uit. Een ontwerp zonder al te veel poespas, geen tientallen profielen die publiekelijk tentoongesteld werden en een simpele aanmeld procedure die je binnen de minuut hebt afgelegd. Het ‘grootste neuknetwerk’ van Nederland staat op de site en dus werden wij benieuwd naar de mogelijkheden binnen SlettenNet. Niet veel later waren wij dus gratis aangemeld en gingen we eens rondkijken.

Simpel, maar effectief.

De seks dating service van SlettenNet blinkt niet uit qua schoonheid op je scherm. Het grote voordeel is wel dat de website ‘responsive’ is. Om het niet al te technisch te maken: Dit houdt in dat de website goed te gebruiken is op zowel je computer, alswel je telefoon of tablet. Hierdoor hoef je dus niet perse achter je pc te kruipen om een seks date te vinden maar kun je dit dus ook regelen met je tablet op de bank. Ideaal naar onze mening. Waar SlettenNet wel in uitblinkt naar onze mening is de functionaliteit. Alhoewel simpel opgezet is hij bijster effectief. Matches vind je lekker snel, berichtjes versturen gaat erg makkelijk en bied daarnaast leuke extra mogelijkheden zoals het versturen van een knipoog

Gratis uitproberen.

Alhoewel je bij de meeste seks dating sites meteen de beurs mag trekken als je een leuke match een berichtje wil versturen hoeft dat bij SlettenNet niet! Je krijgt namelijk direct bij aanmelden al 3 gratis credits bijgeschreven waardoor je direct over kunt gaan op het contacteren van je matches. Het matching systeem werkt goed en je zult dan ook al vaak vrij snel een dame of heer vinden die voldoet aan de eisen die jij gesteld hebt in je profiel. In ons geval hadden we al snel een paar leuke matches waarvan er twee uiteindelijk erg gezellig waren ;).

Is SlettenNet wel voor mij?

Okay, we zijn eerlijk: De naam is een beetje stigmatiserend, maar, als man klinkt een ‘slet’ in bed altijd attractief. De dames die zich dan ook aanmelden bij deze site schamen zich niet voor deze term en laten je graag merken waarom dat ze zichzelf graag een slet noemen. Als jij als man, of vrouw (of misschien zelfs in je relatie) op zoek bent naar meer spanning of een nieuwe uitdaging in bed dan zal SlettenNet wat te bieden hebben voor je. Of je nu meer sociale contacten wil of meer sekspartners, het kan allemaal.

Het aanmelden op de site is in iedergeval gratis, en je krijgt meteen 3 extra credits als je je via deze link aanmeldt!

Een prima seks dating site die voldoet aan de eisen van de maatstaven die wij hebben anno 2016. Goede functionaliteit, naar ons idee genoeg leuke profielen te vinden en wij hebben succesvol seksdates aan deze site over weten te houden. Probeer hem eens gratis uit en krijg meteen 3 gratis credits!