Review of: XClub.nl

Reviewed by:
Rating:
4
On March 24, 2015
Last modified:March 29, 2015

Summary:

Bekend van TV! Natuurlijk meteen interessant want het trekt dan ook een hele berg leden iedere dag. Wij hebben rondgekeken en vonden XClub zeker een interessante partij. Meld je eens aan en kijk of jij een leuke date kunt vinden!

xclub-logo XClub, een erotische dating website, is bekend van TV. Deze site adverteert namelijk regelmatig via de nationale televisie, en dus kan het goed zijn dat je deze naam al eens voorbij hebt zien komen in je leven. Wij zijn eens gaan kijken of XClub.nl een beetje interessante club is om lid van te worden. Meteen valt op dat de site duidelijk trots is op het ‘Bekend van TV’ merkbeeld wat ze zichzelf hebben meegegeven. De site zelf ziet er overigens meteen goed uit, dus we melden ons aan en kijken gauw verder.

Zoals gewoonlijk is registreren voor deze dating site volledig gratis. Dit is uiteraard het geval bij bijna alle sites die over dating gaan. Bij XClub.nl kun je op zoek gaan naar vluggertjes, segregaties en geile fuckbuddy’s voor ‘erbij’ zeg maar. De site lijkt hierbij van alle markten thuis en staat dan ook vol met mensen die maar wat graag hun ondeugende fantasie├źn met de wereld delen. Hierop kun je kijken of een profiel bij je matched en kun je meteen gaan flirten met die persoon op basis van de fantasie die ze bij hun profiel hebben staan.

Aan censuur doet met niet bij XClub, en dus heb je meteen volledig toegang tot alle aspecten van de site. Dit houdt in dat je alle gevalideerde profielen kunt bekijken en tevens reacties van andere leden kunt lezen. Overigens geeft de site zelf aan ook een ontmoetingsplaats te zijn voor nieuwe vriendschappen en zelfs liefde, al betwijfelen we dit gezien het toch voornamelijk om de seks draait. Overigens, een toffe extra bij deze site is dat je niet meteen je profielfoto hoeft te laten zien. Je kunt er namelijk voor kiezen deze vervaagd te laten zien aan het publiek. Het helpt zeker met de privacy, alleen zul je waarschijnlijk iets minder matches krijgen omdat mensen toch graag van te voren zien wie ze aanspreken.

Veel mensen hebben al succes gehad via XClub.nl en hebben dus seks, liefde of vriendschap kunnen vinden op deze erotische dating site. Registreren is gratis dus er is geen aarzeling nodig. Kijk eens gratis rond, en overigens, deze site bied ook webcam mogelijkheden. Mocht je daar interesse in hebben…

Bekend van TV! Natuurlijk meteen interessant want het trekt dan ook een hele berg leden iedere dag. Wij hebben rondgekeken en vonden XClub zeker een interessante partij. Meld je eens aan en kijk of jij een leuke date kunt vinden!