Review of: 123SexMatch

Reviewed by:
Rating:
1 Star
On May 26, 2012
Last modified:June 5, 2012

Summary:

Deze site zit ondanks de goed uitziende layout volledig vol met fakers en nepprofielen, wegblijven dus!

123sexmatch fake123SexMatch is een erotische dating site die zich puur richt op losse contacten. De site roep dat ze ieder profiel handmatig controleren, maar het aanmelden op de site gaat wel erg makkelijk. Na enkele uren kregen we een eerste mailtje van een dame die interesse in het profiel van ons leek te hebben. Als gratis lid kun je even mailen met elkaar, maar al snel zul je toch aan een betaald lidmaatschap moeten beginnen.

Zo gezegd, zo gedaan en toen gebeurde er iets raars. De dame waarmee we contact hadden reageerde niet meer. Verdacht, maar goed, we gingen door en zochten contact met een andere dame. Ook deze reageerde niet meer. We gingen op verder onderzoek uit en kwamen terecht op diverse sites waar men klaagde over 123SexMatch. Anderen mannen hadden precies hetzelfde ervaren. Direct na betaling konden ze geen contact meer krijgen en je geld terug krijgen zit er bij deze site niet in.

Na deze verhalen gelezen te hebben gingen we de Algemene Voorwaarden van de site doorlezen, en jawel hoor: “Sommige Profielen, advertenties of bijdragen kunnen entertainment tot doel hebben. Fysieke contacten zijn niet in alle gevallen mogelijk.”. Deze site maakt dus actief gebruik van fakers en neppe profielen om zo betalende klanten te werven. Deze techniek wordt wel vaker gebruikt, maar wat 123 Sex Match uniek maakt is dat je na betaling helemaal geen contact meer kunt krijgen met de dame van je keuze.

Vermijd deze site dus en schrijf je niet in! Als je opzoek bent naar een erotische date kunnen we sites als NieuwSexContact en Ondeugend Daten eerder aanraden!

Deze site zit ondanks de goed uitziende layout volledig vol met fakers en nepprofielen, wegblijven dus!