Reviewed by:
Rating:
1 Star
On April 15, 2012
Last modified:April 15, 2012

Summary:

Helaas zit ook deze site vol met fakers. Mijden dus.

tempation dating fakeIn onze dagelijkse zoektocht naar dating sites kwamen we terecht op Temptation Dating. De layout van de website ziet niet heel professioneel uit, en dat duidt meestal al op problemen. Een dating site die goed werkt let meestal zeer goed op het design om professionaliteit uit te stralen, en dat lijkt bij Temptation Dating niet het geval. Daarnaast doen de foto’s van de dames die in de layout verwerkt staan ons een beetje te ‘porno’ aan, meestal ook al een slecht teken.

Na het ‘gratis’ inschrijven konden we meteen inzien of er matches online waren. Op het eerste gezicht leek het wel goed te gaan, niet alleen maar profielen van mooie meiden, maar ook normale meiden ertussen. Niet iedereen in de wereld ziet er perfect uit en dit is dus een mooie graadmeter om te kijken of de site geen fakers heeft. Dan komt de volgende test: een dagje wachten.

Als je namelijk net je profiel hebt aangemaakt zul je in 99% van de gevallen geen reacties krijgen van dames. Dames zijn namelijk niet zo ‘hongerig’ als mannen zijn en dus zul je zelf meestal die stap moeten nemen. De kans dat de dame die contact met jou zoekt echt is is meestal heel klein (maar het is zeker mogelijk!). We wachten dan altijd een dag om te kijken of we niet plots een mail krijgen, en ja hoor, nog geen 5 uur later hadden we al twee dames in de mailbox die wel erg veel interesse hadden om ons te ontmoeten.

Dat kan natuurlijk altijd leuk zijn, maar niet in dit geval. Beide dames hadden namelijk precies hetzelfde geschreven en dus gingen alle alarmbellen af: Fakers en Nep profielen. Temptation Dating is duidelijk een site waar fakers zitten, en je kunt ook niet reageren op de berichten zonder eerst een abonnement af te sluiten bij deze website. Een rondgang op diverse fora’s bevestigd dit vermoeden. Ook de veel te hoge aantallen online leden en online vrouwen kunnen niet kloppen voor een site die zo redelijk onbekend is. Zelfs SecondLove, een site die toch meerdere malen in het nieuws en in de krant heeft gestaan heeft niet zoveel leden online.

Helaas zit ook deze site vol met fakers. Mijden dus.