Review of: Badoo

Reviewed by:
Rating:
5
On February 1, 2015
Last modified:March 5, 2015

Summary:

Badoo is niet specifiek een dating site maar meer een 'ontmoet nieuwe mensen' site. In die opzet is Badoo 100% geslaagd en hierdoor komt het dating aspect vanzelf in orde. Badoo is geweldig en echt een aanrader, en de service is nog gratis ook!

Badoo DatingBadoo is in de dating wereld een beetje een vreemde eend in de bijt. Het is niet perse een dating site, eerder een sociaal netwerk waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. De site heeft erg veel leden internationaal, maar ook in Nederland en is vooral populair onder de tieners en de twintigers. Daar boven zijn overigens ook genoeg mensen te vinden. Behalve in Nederlands is de site ook beschikbaar in Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Deens, Portugees en Russisch. Het grote voordeel van Badoo is ook dat je profiel erg snel en gratis is aangemaakt dankzij Facebook Connect. Hierdoor heb je snel je persoonlijk profiel aangemaakt en hoef je nog maar kleine details toe te voegen, en daarnaast een paar leuke foto’s toe te voegen.

Zodra dat gedaan is kan het ontmoeten beginnen. De site werkt op locatie en dus vind je snel mensen in de buurt die op zoek zijn naar een gezellige chat. De gehele site is gratis te gebruiken maar er zijn wel wat limieten die voor een redelijk zachte prijs verwijdert kunnen worden. Je kunt je profiel naar de top plaatsen zodat je snel meer bekijk krijgt en dus zul je ook eerder een echte real life afspraak vinden. Overigens zijn er tussen de leden ook velen die behalve naar een vriendschappelijk contact ook op zoek zijn naar een meer erotische afspraak, de moeite waard dus voor de algemene dater en diegene die op zoek is naar een seks date.

Wat ons betreft is Badoo de aanrader onder de gratis sites, je kunt snel en gratis contact krijgen met veel leden en de betaalde opties bieden vooral voordelen als je deze veel gebruikt. Een van de handigste opties is overigens het zogenoemde ‘superkrachten’ welke niet al te duur is. Deze zorgt ervoor dat je direct contact kunt krijgen met alle leden en tevens dat jouw berichten aan deze leden boven aan staan. In onze eigen test met superkrachten kregen we ongeveer 60% meer contacten dan zonder superkrachten en dat is de prijs absoluut waard, vooral als je een leuke sexpartner in de buurt zoekt.

Badoo is niet specifiek een dating site maar meer een 'ontmoet nieuwe mensen' site. In die opzet is Badoo 100% geslaagd en hierdoor komt het dating aspect vanzelf in orde. Badoo is geweldig en echt een aanrader, en de service is nog gratis ook!