Review of: Knuz

Reviewed by:
Rating:
3
On July 25, 2012
Last modified:August 5, 2012

Summary:

Gratis, groot, maar toch vaak last van leden die niet serieus zijn. Jammer, maar gelukkig zijn er genoeg alternatieven.

Knuz is een van de weinige gratis dating sites in Nederland, op deze datingsite kun je dus gratis en voor niets een profiel aanmaken en daar foto’s aan toevoegen. Van daar uit kunnen andere leden reageren op jouw profiel door middel van het versturen van flirtberichten of zelfs een persoonlijk berichtje. Opzicht is het niet moeilijk om op Knuz iemand te vinden waar je een klik mee hebt, maar er is natuurlijk ook een groot nadeel aan een gratis dating site. Door het gratis concept is Knuz een van de grootste dating sites in Nederland, en heeft ook veel singles die op zoek zijn naar een partner, maar ook heel veel mensen die willen weten of ze nog een beetje goed in de markt staan.

Dit maakt de site tevens ook geschikt voor het vinden van vriendschappen naast het vinden van een vaste relatie.  Knuz werkt met een advertentie systeem waardoor het systeem ook gratis kan worden aangeboden aan alle leden, zonder rare addertjes onder het gras. Naast de mogelijkheid om gratis berichtjes te sturen naar andere leden zijn er daarnaast nog een aantal andere mogelijkheden. Je kunt namelijk ook uitgebreid zoeken naar leden die voldoen aan de eisen die jij hebt. Daarnaast is er ook een gratis chat systeem beschikbaar waar je vrij snel contact kunt leggen met de andere gebruikers van de site. Hiervoor moet je natuurlijk wel geregistreerd zijn.

Knuz zelf wordt door haar eigen leden zeer goed beoordeeld en is zeker geen slechte site. Zelfs de mobiele versie van de site is super geschikt om onderweg leuke chats en berichten te sturen naar anderen. Het grote nadeel blijft natuurlijk dat de site gratis is, dit zorgt er altijd voor dat er ook leden aanmelden die niet perse op zoek naar naar een vaste relatie maar naar bijvoorbeeld een stoute date.

Gratis, groot, maar toch vaak last van leden die niet serieus zijn. Jammer, maar gelukkig zijn er genoeg alternatieven.