Review of: E-Matching

Reviewed by:
Rating:
5 Stars
On April 23, 2012
Last modified:April 23, 2012

Summary:

E-Matching bied een goed dating product voor de hoger opgeleide. Een duidelijke site die diverse keurmerken bezit. Een date via E-Matching krijgen zou geen probleem moeten zijn, wordt nu gratis proeflid!

e matching voor hoger opgeleidenE-Matching is een dating site die zich alleen richt op de academisch en op hbo niveau opgeleide singles. Hiermee valt E-Matching dus onder de hoger opgeleiden dating categorie. Samen met Match4Me behoort E-Matching tot een van de grootste dating sites binnen deze categorie. In 2011 waren ze een van de 12 genomineerden voor de ‘Website van het Jaar’ competitie in de categorie Dating. De site bestaat al sinds 1998, en heeft in de tussentijd ook een officieel Thuis Winkel Waarborg binnen gehaald, wat betekend dat jij als consument geen risico loopt bij het aankopen van een abonnement.

Singles die hoger opgeleid zijn kiezen vaker voor een site als E-Matching omdat hier natuurlijk veel makkelijker een partner is te vinden die op hun niveau zit. De selectie wordt namelijk al van te voren gemaakt, dus zodra je profiel is goedgekeurd zul je ook alleen maar andere profielen tegenkomen die ook een hogere opleiding achter de rug hebben. Proeflid worden bij E-Matching is gewoon gratis en heeft verder geen verplichting, wel wordt je profiel verwijdert als je na 16 weken nog niet besloten hebt een betaald abonnement aan te schaffen. Mocht de selectie singles op de site dus niet bevallen hoef je verder niets te doen en wordt na enkele weken je profiel vanzelf verwijderd.

Als je je als vrouw zijnde aanmeld krijg je gratis de eerste drie dagen een volledig lidmaatschap. Je kunt dan gebruik maken van alle functies die de site bied, en direct kijken of er een interessante man beschikbaar is. Het zoeken naar gelijkgestemden wordt makkelijk gemaakt omdat er onder andere gezocht kan worden op hobby’s en interesses. E-Matching is niet perse heel goedkoop, maar bied daarbij wel diverse keurmerken. Behalve de ThuisWinkel Waarborg hebben ze ook een Singles Keurmerk van de AVR (Algemene Vereniging Releatiebureaus) gekregen, en dit wekt direct vertrouwen.

E-Matching bied een goed dating product voor de hoger opgeleide. Een duidelijke site die diverse keurmerken bezit. Een date via E-Matching krijgen zou geen probleem moeten zijn, wordt nu gratis proeflid!