Review of: Match4Me

Reviewed by:
Rating:
4
On November 20, 2012
Last modified:December 9, 2013

Summary:

Match4Me is een dating site specifiek voor de hoger opgeleide. De eenvoud, kwaliteit en innovatie van de site vallen positief op en wij kunnen deze site alleen maar aanraden.

dating voor hoger opgeleidenMatch 4 Me is een van de bekendste en grootste dating sites voor hoger opgeleiden. Als hoger opgeleide heb je vaak specifieke eisen aan je partner en wil je het liefst ook met een hoger opgeleid persoon een relatie. Match4Me bestaat sinds 2002 en is in de niche hoger opgeleiden de grootste in Nederland en België. Eenvoud, kwaliteit, serieus daten en innovatie staan bij deze dating site hoog in het vaandel, en dat is goed te merken als je de site gebruikt.

Door de jaren heen heeft Match4Me meerdere prijzen in de wacht gesleept zoals in 2008 ‘beste datingsite voor hoger opgeleiden’. Het aanmaken van je profiel is gratis en vandaar uit kun je op zoek naar naar een partner. Voor de specifieke service is een betaald lidmaatschap wel handig, deze valt overigens goed waarbij je bij een jaarabonnement nog geen 7,50 euro per maand betaald. Met iemand van je eigen niveau samen leven werkt in 90% van de gevallen gewoon beter en dus is Match4Me de site waar je als hoger opgeleide terecht kan.

 

Het systeem van Match 4 Me werkt zeer prettig, na het gratis aanmelden (!) konden we meteen netjes ons profiel invullen. Binnen de kortste keren kregen we matches voorgeschoteld van interessante dames uit de buurt. Het niveau op Match4Me is wat hoger dan op de gemiddelde dating site wat erg prettig kan zijn. De singles die hier zitten laten meteen blijken wat ze willen en draaien er niet zo gauw om heen. Duidelijkheid is prettig en dat is iets wat je vaker ziet bij datingsites voor hoger opgeleide singles. Daarnaast zijn de kosten voor een volledig abonnement bij deze datingsite niet heel erg hoog, vooral als we gaan vergelijken bij de concurrenten zoals eDarling. Wij hebben Match4Me getest en kunnen concluderen dat dit toch een van de beste dating sites is op het gebied van hoger opgeleide singles.

 

Match4Me is een dating site specifiek voor de hoger opgeleide. De eenvoud, kwaliteit en innovatie van de site vallen positief op en wij kunnen deze site alleen maar aanraden.