Review of: Parship

Reviewed by:
Rating:
5 Stars
On April 13, 2012
Last modified:April 14, 2012

Summary:

Deze site straalt vanaf moment een vertrouwen uit en dat merk je ook na het aanmelden. Als jij serieus op zoekt bent naar een relatie dan kun je Parship gewoon niet links laten liggen!

parship - hogeropgeleiden datingPARSHIP noemt zichzelf een online relatiebemiddelingsbureau welke zich richt op singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. In Nederland behoort Parship tot een van de drie grootste dating sites en is daarmee ook een van de weinige datingsites die officieel een ‘Thuiswinkel Waarborg’ mag voeren. In principe is Parship bedoelt voor de hoger opgeleide en is dus een dating site voor hoger opgeleiden. Ze adverteren op hun eigen website met een officieel succes percentage van 38%. Dat lijkt misschien weinig maar dat is het zeker niet.

Parship bestaat sinds 2001 en is hiermee ook een van de oudste dating sites op het Nederlandse web, in die 11 jaar hebben ze al veel mensen aan een relatie weten te helpen. De succesverhalen pagina van Parship staat dan ook vol met ervaringen van singles die de liefde bij elkaar hebben gevonden. Verder merk je aan de site van Parship echt een gevoel van vertrouwdheid en het klantenservice nummer dat direct zichtbaar is op de voorpagina versterkt dit gevoel alleen maar.

Als je een maal gratis je account hebt aangemaakt zul je je profiel moeten aanvullen en je zult hiervoor een vragenlijst doorlopen waar gevraagd wordt over wat je zoekt in relaties, wat je wilt in het leven, wat je gewoontes zijn en je impulsen en intuïtie. Hierop wordt je profiel gecreëerd en hierna kun je gaan aangeven wat je zoekt in je toekomstige partner. Uiteindelijk kun je dan profielen van interessante singles gaan bekijken die precies aan jouw wensen en eisen voldoen.

Parship biedt verder ook nog de erg leuke PARSHIP-persoonlijkheidstest waar je je zelf echt leert kennen, deze is voor gratis leden gewoon beschikbaar. Mocht je uiteindelijk besluiten verder te gaan met deze dating site is een betaald lidmaatschap erg handig. Overigens heeft Parship hier ook een leuke actie aan gehangen. Als je een 6 maanden abonnement afsluit dan krijg je een zogenaamde ‘contact garantie’. Mocht je in die 6 maanden niet minimaal met tien personen in contact zijn gekomen krijg je de volgende 6 maanden gewoon gratis erbij! Een super service en dat laad zien dat deze site in hun eigen product geloofd. Inschrijven is gratis!

Deze site straalt vanaf moment een vertrouwen uit en dat merk je ook na het aanmelden. Als jij serieus op zoekt bent naar een relatie dan kun je Parship gewoon niet links laten liggen!