Review of: Bi Love

Reviewed by:
Rating:
5
On January 16, 2016
Last modified:January 29, 2016

Summary:

Bi Love, van de makers van SecondLove is een zeer interessante dating site voor mensen die op zoek zijn naar anderen met hetzelfde geslacht. Of je nu man of vrouw bent, als je op zoek bent naar iemand met hetzelfde geslacht is BiLove een prima optie. Ook als stelletje zul je hier je geluk kunnen beproeven en op zoek gaan naar die tweede partner voor een trio!

bi loveIs Bi Love, een dating website puur gericht op biseksuele contacten, wel interessant deze dagen? Uit een recent onderzoek is gebleken dat de meerderheid van alle vrouwen zich vaak sexueel aangetrokken voelt tot andere vrouwen. Tot wel 60% van alle vrouwen is benieuwd naar het eigen geslacht, of ze zichzelf nu als lesbisch, bisexueel of hetero bestempelen. In een wereld waar zeker vier op de tien vrouwen wel eens gezoend hebben met een andere vrouw, en waar de helft van alle vrouwen wel eens seksuele fantasieën heeft gehad over samen zijn met een andere vrouw lijkt Bi Love dus een product die zeker meerwaarde kan bieden.

Vooral in een wereld waar mensen zich steeds vrijer voelen om op zoek te gaan naar hun echte seksuele ik en zichzelf niet meer laten tegenhouden door de standaard waardes in de maatschappij. Bi Love is overigens ook geschikt voor mannen die op zoek zijn naar een ervaring met een andere man, en daarnaast (gezien er vaak bisexuele vrouwen te vinden zijn) is deze site ook zeer zeker heel interessant voor stellen die op zoek zijn naar hun eerste trio ervaring; Let wel: de vrouw zal op zoek moeten gaan naar de andere vrouw, en niet iedere vrouw staat hier in het begin voor open.

Meld je GRATIS aan!

Oude bekende, in een ander jasje.

Mocht je vroeger ooit eens rondgekeken hebben bij de bekende affaire dating site SecondLove dan zal je meteen opvallen dat het systeem achter Bi Love precies dezelfde is als voorheen gebruikt door SecondLove. Dit is ook niet gek natuurlijk gezien beide site van dezelfde beheerder zijn. Gezien de grote bekendheid van het grote broertje hadden wij dus ook hoge verwachtingen van de kwaliteit van deze dating site. Na het aanmelden als man zul je al gauw merken dat de site inderdaad echt puur voor biseksuele of bi curious mensen is. Je zult namelijk ook alleen maar profielen van hetzelfde geslacht zien. Een vriendin van ons heeft zich daarna aangemeld en kon inderdaad ook alleen maar vrouwen zien. Hierdoor krijgen wij meteen vertrouwen in de site BiLove gezien het niet zomaar een ‘frontje’ is om zo veel mogelijk leden te trekken.

De zoektocht naar een ander, van hetzelfde geslacht…

Als je eenmaal je gratis profiel hebt aangemaakt, gevuld hebt met de belangrijke informatie en een paar leuke foto’s van jezelf erbij gezet hebt kun je aan de slag. Deze biseksuele dating service heeft heel veel leden en dat merk je ook algauw aan je matches. Je zult regelmatig een nieuwe match voorgeschoteld krijgen en dus is er keuze genoeg. Wel merkte we zo nu en dan wat inactieve profielen, wat in ons opzicht wel jammer is. Gelukkig voor de ander, die heeft namelijk haar ideale match al gevonden dan. Een abonnement is niet super duur te noemen. Voor een volle maand abonnement bij BiLove betaal je ongeveer 15 euro en als je serieus bezig bent met de site is dat geen geld.

Ook geschikt voor het vinden vrouwen voor een trio!

Een triootje met een andere vrouw erbij staat bij veel mannen en vrouwen met stipt op nummer een als seksuele fantasie. Veel stellen zijn dan ook samen op zoek naar die ene dame die hun fantasie werkelijkheid maakt. Bi Love lijkt, vanwege de vele biseksuele vrouwen, uitermate geschikt voor het vinden van die tweede partner. Omdat we benieuwd waren hebben we onze dame eens laten zoeken naar een andere dame voor een triootje. Uit onze test bleken 8 van de 20 gecontacteerde vrouwen ook interesse te tonen in het eventueel samenkomen voor een vrouw-man-vrouw trio. Een zeer goede score dus. Wel is de tip om er niet meteen over te beginnen maar het idee naderhand in het gesprek te benoemen. Ben eerlijk, zeg dat je een vriend hebt en zeg later in het gesprek of ze misschien eventueel interesse heeft in een trio. Aanmelden is gratis, dus kijk rond!

 

Bi Love, van de makers van SecondLove is een zeer interessante dating site voor mensen die op zoek zijn naar anderen met hetzelfde geslacht. Of je nu man of vrouw bent, als je op zoek bent naar iemand met hetzelfde geslacht is BiLove een prima optie. Ook als stelletje zul je hier je geluk kunnen beproeven en op zoek gaan naar die tweede partner voor een trio!