Review of: 50Liefde

Reviewed by:
Rating:
5
On January 5, 2016
Last modified:January 29, 2016

Summary:

50Liefde is een verademing op de senioren dating markt. Een duidelijke layout, goede functies en daarnaast de handmatig gecontroleerde profielen zorgen voor een prettig platform waar ook u de liefde van uw leven kan vinden. Meld je vandaag nog aan en kijk eens rustig rond.

50liefde_regular Als 50 plusser is het online dating landschap vaak minder makkelijk dan het lijkt. De populaire diensten hebben dan wel vaker profielen met mensen van dezelfde leeftijdscategorie maar je zult als oudere dame of man ook vaak merken dat je interesse krijgt van een jongere generatie, en dan vaak puur alleen voor de erotiek. Gelukkig zijn er ook dating websites die speciaal ingericht zijn voor de oudere man / oudere vrouw. 50Liefde.nl is precies zo een site die zich gericht heeft op het oudere segment van de online dating markt en dat biedt meteen veel voordelen.

Handmatige gecontroleerde profielen.
Allereerst zult U hier geen jongere profielen vinden, dit zorgt er gelijk voor dat er veel meer gelijkgestemden op de site te vinden zijn en ook veel meer dames en heren die wel op zoek zijn naar een serieuze nieuwe liefde / relatie in het leven. Uit de eigen statistieken van 50Liefde blijkt dat minimaal 1 op de 3 die zich aanmelden bij deze site uiteindelijk een partner via het platform zullen vinden. Dit komt bijvoorbeeld omdat de beheerders van 50Liefde ieder (!) profiel handmatig controleert. Dit zorgt er meteen voor dat neppe of fake profielen niet op de site terecht komen en daarnaast ook dat je merkt dat mensen een stuk serieuzer zijn over hun wensen om te daten.

Van 1 t/m 29 februari geldt bij 50Liefde 50% KORTING op het Premium Lidmaatschap!

Actieve 50 plus dating site.
50Liefde heeft door deze aanpak flink aan populariteit onder de ouderen op de online datingmarkt weten te winnen. In het afgelopen jaar zijn meer dan 1 miljoen berichten op en neer gestuurd tussen de leden. Een grote kans dus op een leuk en interessant gesprek, vooral ook omdat iedere dag minimaal een honderd nieuwe leden lid worden van de site. Daardoor krijg je veel vaker nieuwe partnervoorstellen en matches dan bij de meeste andere senioren dating sites. Wat overigens de kans op slagen ook vergroot (vooral voor de mannen) is dat deze site erg in de smaak valt bij de vrouwen. Het is op het moment van schrijven zelfs zo dat 57% van de leden vrouw is en hierdoor ontstaat een zeer gezonde balans en waardoor het slagingspercentage ook bijzonder hoog ligt.

Niet bijzonder duur, wel bijzonder goed.
Online dating kost nu eenmaal geld en daar is opzicht ook niets mis mee. Een goed betaald platform kan prima resultaat opleveren en zal daarnaast je kansen ook vergroten omdat iedereen een stuk serieuzer het online dating gedeelte van hun leven behandeld. 50Liefde is geen bijzonder dure site, vooral niet voor de kwaliteit die geboden wordt. Vanaf een kleine 15 euro per maand heb je een Premium abonnement op de site en kun je dus ook zoveel als je wil gebruik maken van de diensten die geboden worden. Qua ontwerp en systeem zelf heeft 50Liefde echt moeite gestoken in het gebruikersgemak van de site en is met de oudere persoon in gedachte ontworpen. Alles op de site is heel erg duidelijk, de knoppen zijn lekker groot en het design in zijn algemeen straalt rust uit. De functies zelf (en er zijn er genoeg) werken erg goed en zorgen ervoor dat je met veel plezier op zoek gaat naar je nieuwe 50 plus liefde. Aanmelden is natuurlijk gratis!

 

 

50Liefde is een verademing op de senioren dating markt. Een duidelijke layout, goede functies en daarnaast de handmatig gecontroleerde profielen zorgen voor een prettig platform waar ook u de liefde van uw leven kan vinden. Meld je vandaag nog aan en kijk eens rustig rond.