Review of: MaatjeMeer-Match

Reviewed by:
Rating:
4 Stars
On May 21, 2012
Last modified:May 25, 2012

Summary:

Een eerlijke en goede dating site met een duidelijke missie: De dating site voor mensen die wat meer gewicht hebben. De zeer prettige contact omgeving maakt daten bijna feilloos. Gegarandeerd een aanrader.

maatjemeer match reviewMaatjemeer-Match is bedoeld als ontmoetingsplaats voor mensen die volslank zijn. In de echte wereld komt het wel eens voor dat deze mensen niet snel aan een partner kunnen komen, vaker omdat ze onzeker zijn over zichzelf. Als je als volslank persoon op zoek bent naar een vriendschap, een leuke date of zelfs een serieuze relatie is Maatjemeer Match een goede site om te beginnen. Met meer dan 80 nieuwe inschrijvingen iedere dag is er altijd wel een leuke match te vinden, en dat maakt deze site ook de grootste onder de dating sites voor volslanke mensen.

In een vertrouwde omgeving kun je op zoek naar naar een leuke chat. Het inschrijven is volledige gratis en na het aanvullen van je profiel kun je op je gemak op zoek naar naar een leuke en geschikte partner die voldoet aan jouw wensen. Je kunt chatten en mailen met voor jou interessante deelnemers en op deze manier kun je het contact in eigen tempo op bouwen. Dankzij het systeem van Maatjemeer-Match kun je zo lang als je dat zou willen anoniem blijven voor de tegen partij. Je houdt zelf de touwtjes in handen en bepaalt zelf wanneer je toe bent aan een afspraakje in het echte leven.

Voordelen van MaatjeMeer-Match:
• Speciaal voor volslanke mensen;
• Gratis een eigen profiel en foto’s plaatsen;
• Gratis standaardberichten sturen naar andere deelnemers;
• Gratis toegang tot alle profielen en hoofdfoto’s;
• Veilig daten via een eigen anonieme postbus.

Wij hebben even rondgekeken op Maatjemeer Match en moeten concluderen dat deze dating site op een goede manier is opgezet, zeker een aanrader als je succes op andere grote dating sites zoals Met Jou of Be2 niet heel groot is. Daarnaast als je liever een volslanke dame of heer zoekt dan iemand die veel te slank is is deze site ook natuurlijk de oplossing!

Een eerlijke en goede dating site met een duidelijke missie: De dating site voor mensen die wat meer gewicht hebben. De zeer prettige contact omgeving maakt daten bijna feilloos. Gegarandeerd een aanrader.